Effektiv inkasso levert av spesialiserte advokater

Bli kundeRegistrer sak

Mer enn bare et inkassofirma

En effektiv og kompetent inkassopartner kan være et viktig verktøy for å opprettholde sunn likviditet. Vi er et inkassofirma som er drevet av spesialiserte advokater og er således et fagkompetent alternativ til de tradisjonelle inkassofirmaene. Våre advokater har både advokatbevilling og personlig inkassobevilling. Vi tilbyr komplette inkassotjenester til næringslivet og organisasjoner. Vår fagkompetanse sikrer både kreditor og debitor at inkassoprosessen alltid skjer på korrekt måte. Samtidig er vi et moderne inkassofirma og vi tilbyr blant annet systemintegrasjoner mot alle kjente regnskapssystem. Våre betingelser gjør oss dessuten svært konkurransedyktige.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift. Vi kommer gjerne på et uforpliktende bedriftsbesøk. 

Ingen kostnader

Behold 100% av hovedstolen. Ingen registrerings- eller abonnementsavgifter

Systemintegrasjon

Spar tid og penger. Vi tilbyr integrasjon mot alle kjente regnskapssystem

Advokattjenester

Ring våre advokater for råd i pågående inkassosaker – kostnadsfritt

Inkassotjenester

Vi er inkassoavdelingen til Advokatfirmaet Vestor AS og tilbyr komplette inkassotjenester til næringslivet, private og til offentlige virksomheter. Det er ingen registrerings- eller abonnementsavgifter og du beholder  100% av hovedstolen hvis vi lykkes med å inndrive hele kravet inklusive renter og omkostninger.

Integrasjoner

Våre systemintegrasjoner gir blant annet muligheter for sømløs og automatisert overføring av inkassosaker, samt direkte bokføring av inkassooppgjør i kundens systemer. Systemintegrasjon er valgfritt.

Overvåking langtid

Dersom en skyldner ikke betaler sine inkassokrav, og rettslige skritt ikke anses formålstjenlig på grunn av skyldners økonomiske stilling, tilbyr vi langtidsovervåkning. ​

Internasjonal inkasso

Vi en del av et internasjonalt nettverk av samarbeidende advokater og inkassobyråer. Vi kan derfor bistå med inndrivelse av utestående fordringer i Europa, USA og Asia.

Store og/eller kompliserte pengekrav

Vi inndriver pengekrav i alle størrelser, herunder store og/eller kompliserte krav som fordrer særlig oppmerksomhet og fagkompetanse. Vi vurderer blant annet fortløpende om det skal anbefales umiddelbare rettslige skritt for å unngå at tvangsfullbyrdelse blir forspilt eller vesentlig vanskeliggjort.

Administrasjon av fordringer

Vi tilbyr fakturaadministrasjon som en del av vårt komplette innfordringssystem. Ved å benytte deg av vår fakturaadministrasjon får du frigjort tid og ressurser til din kjernevirksomhet. Vi forfølger dine krav gjennom hele innfordringsprosessen – korrekt og effektivt.

Bli kunde

Å registrere seg som kunde er helt uforpliktende i den forstand at det ikke påløper noen registrerings- eller abonnementskostnader. Det gjelder ingen minstekrav til antallet saker som registreres og du kan gjerne registrere din bedrift kun for å ha oss i beredskap når behovet melder seg.

Priser og vilkår

Les mer om hvordan vi beregner vårt salær og om våre alminnelige oppdragsbetingelser. 

Register sak

Det skal være enkelt å registrere saker hos oss. Hvis du er ny kunde vil du etter at saken er registrert få tilsendt en oppdragsavtale som må signeres med Bank-ID.

Det skal være enkelt å kontakte oss

Ring gjerne våre kontaktpersoner direkte hvis du ønsker å høre mer om hvordan vi kan bistå din bedrift.

    Ole Kristian Moen

     Advokat MNA / Partner

     T: 990 72 614
     E-post: okm@vestorkapital.no
    Geir K. Røttingsnes
     Advokat MNA / Partner
     T: 410 38 886
     E-post: gr@vestorkapital.no

Post- og besøksadresse

Vestor Kapital
Advokatfirmaet Vestor AS
Olaf Helsets vei 5
0694 Oslo

+47 22421100

post@vestorkapital.no

Vi er tilgjengelige på telefon, e-post og chat mandag-fredag 09:00 – 18:00.

    Send en melding til oss

    7 + 8 =