Vestor Kapital er inkassoavdelingen til Advokatfirmaet Vestor AS.

Vi tilbyr komplette inkassotjenester til næringslivet og til offentlige virksomheter. Vi kan også vurdere å bistå privatpersoner i enkeltsaker, men da er det gjerne snakk om pengekrav av en viss størrelse.

Hos oss er ingen bedriftskunde for liten. Vi bistår derfor også mindre bedrifter som kun har et fåtall inkassosaker i løpet av året. Disse får selvsagt den samme servicen og oppfølgingen som våre større kunder.

Hos oss jobber utelukkende erfarne advokater som har spesialisert seg på inndrivelse av fordringer. På denne måten er vi et høykompetent alternativ til de mer tradisjonelle inkassobyråene.

Hos oss får hver kunde tildelt en dedikert saksbehandler som man kan forholde seg til under hele prosessen. Selv om vårt fundament er vår faglige og etiske integritet, skal våre kunder også møte oss som en moderne inkassator med høy grad av servicenivå.

Fordi vi er advokater kan vi bistå gjennom hele inndrivelsesprosessen selv om skyldner fremmer innsigelser mot kravet. Den samme advokaten som startet saken kan derved føre saken gjennom hele domstolskjeden hvis det blir behov for det. Det er med andre ord ikke behov for å overføre saken til eksterne advokater hvis skyldner fremmer innsigelser mot kravet.

Vi tilbyr sømløs integrasjon med de fleste ERP- og øvrige økonomisystemer.

Ta kontakt for en uforpliktende prat om hvordan vi kan bistå din bedrift med inndrivelse av deres utestående fordringer.